реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Народний депутат Дубіль попросив матеріальну допомогу

У ЗМІ повідомили, що народний депутат від Чернігова, член фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль написав заяву про виділення матеріальної допомоги під час відпустки. Враховуючи, що зарплата депутата становить 17 тисяч, мова йде про не менше, як 34 тисячі (у розмірі двомісячної зарплати).

Захисники відомого депутата пишуть, що така практика є в усіх депутатів Верховної Ради і навіть відомі мільярдери не соромляться подавати заяву на матеріальну допомогу.

Згідно задекларованих даних Валерій Дубіль за минулий рік отримав тільки заробітну плату депутата в розмірі 189 тисяч гривень. А його родина збагатилася більш ніж на мільйон гривень, в основному за рахунок продажу майна.

Валерій Дубіль також задекларував квартиру в м.Києві площею 147 квадратних метрів. У власності родини Дубіля також перебуває земельна ділянка в Прилуцькому районі с.Дідівці площею 1,15 га, там же розташований приватний будинок площею 530 квадратних метрів.

Також в родині квартира в Чернігові, у новозбудованому будинку біля обласної прокуратури по вулиці князя Чорного – площею 78 квадратних метри.

В минулому році родина Дубіля також придбала собі новенький позашляховик представницького класу Ауді Q 7.



Теги:матеріальна допомога, декларація, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Все відносно.
В порівнянні з іншими депутатами Дубіль - бідота.
avatar
2
Зато теперь понятно почему оппозиция не поддержала свой же законопроект об отмене депутатских льгот. Не смотря на все идеологические разногласия, единогласно проголосовала ЗА только фракция КПУ
avatar