реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Народ - самоліквідатор

Оце подумав. Зрештою, голосування за Зе а потім ще й за зелену фіктивну партію - це референдум. Більшість хоче згорнути проєкт Україна і стати частиною країни, яка гарантує по обміну визволити будь-якого терориста і водія маршрутки. При чому в реверсному режимі.

Мені опонують: "...враження що більшості до дупи що там твориться аби їх не чіпали, от і вибрали того хто мав мир робить будь якою ціною..."

А я собі думаю: якби було до дупи, то голоси б розпорошили між 39 кандидатами і традиційно продалися б за гречку - її було багато.

Але гречка не спрацювала. І "розмаїття вибору". Чому? Бо ЗНАЙШЛИ тих, хто НАПЕВНО ліквідує Україну, повернувши її до Москви. І так. Знаю випадки, коли шоб проголосувати за зелених, вата їхала за сотні кілометрів. А кажете "До дупи"...

До речі у першому турі за Петю дружно голосували з тих же мотивів. Щоб капітулював. А він почав захищатися. Не знаю з яких мотивів. Але САМЕ В ЦЬОМУ він жорстко намахав виборця. Барига... Ще й який!

А ми міркуємо далі: "...можливо й так, я говорив за своїх знайомих зелених, вони не вата зовсім аполітичні..."

А оце найбільша помилка. Аполітичні зелені - це неможливо. Бо більш консолідованого політичного чину як голосування за зелених, Україна не знала. Це суто ПОЛІТИЧНИЙ консенсус вати: Україна має бути ліквідована через низку капітуляцій, оформлених артистично й емоційно продумано.

Зе і його спецура із цим справляються поки на тверду 12-ку.

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:український менталітет, Ростислав Мартинюк, ліквідатори, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar