реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Наркотиками торгували через інтернет

Задокументувати торгівлю наркотиками через інтернет дуже складно, але в поліції Чернігівської області запевняють, що їм це вдалося.

«За місцями проживання всіх фігурантів провадження відбулися санкціоновані обшуки, - повідомляє сектор комунікації з громадськістю поліції. - Слідчі поліції разом з оперативниками управління протидії наркозлочинності та карного розшуку, інших підрозділів поліції, за підтримки бійців спецпідрозділу КОРД вилучили низку речових доказів злочинної діяльності угруповання. Успіх операції забезпечила одночасність проведення цих слідчих дій як у Чернігові, так і на території Київської області, де мешкають окремі спільники».

Організатором групи поліцейські називають 40- річного чернігівця, який був найбільш досвідченим, що тримав навколо себе усіх учасників. Йому суд обрав запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у сумі майже мільйон гривень. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі. Йому вручена підозра про вчинення кримінальних злочинів за статтею, яка передбачає максимальну санкцію у вигляді десяти років позбавлення волі.

Поліцейські під час обшуків вилучили значну кількість готових до збуту пакунків, пістолет з набоями і навіть зразки «шпигунської» техніки для стеження.



Теги:ОЗГ, наркотики, торгівля через інтернет, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar