реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

"Наркоманами стають нормальні люди"

Сьогодні стає все важче визначити, яка ж із хвороб людства 21 століття страшніша: СНІД чи наркоманія? Обидві вони пов’язані між собою і становлять величезну загрозу суспільству. Захворівши, людина розуміє, а часом і ні, що знаходиться у безвиході, серед чорної пустелі, і що кисень може перекритися будь-якої миті, обірвавши її життя. Не завжди людина усвідомлює, що після тимчасового розслаблення й задоволення у разі вжитого наркотику, вона ще і ще раз простягне руку за цією отрутою, не в силі зупинитися.

Наркоманами стають цілком нормальні люди. Та причини цьому бувають різні. Це – тривала депресія, незадоволення життям, інтерес до чогось нового, невипробуваного, конфліктні ситуації з друзями чи в сім’ї, розваги у компаніях із сумнівною репутацією тощо. По мірі вживання наркотиків прогресує фізичне і психологічне виснаження організму, яке веде до передчасної смерті.

В зв'язку з цією проблемою нещодавно в центрі Козельця відбулася акція проти наркотиків, яка проходила під гаслом "Я знаю правду про наркотик". В акції приймали участь учні Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3, а саме учні 8-А та 8-Б класів. Був зроблений спеціальний стенд, на якому були розміщені фото померлих від наркотиків молоді, для того, аби люди могли на власні очі побачити наслідки вживання наркотиків. Також були зроблені флаєри, які роздавались людям для того, щоб вони теж дізналися правду про наркотики та їх вживання.

Ініціатором цього заходу була представник Міжнародного благодійного фонду «Допомога сім'ям» Санченко Ірина Володимирівна , саме вона зібрала учнів та разом з ними організувала акцію. Ми сподіваємося, що люди не залишилися байдужими, адже наркоманія - проблема всього суспільства.

Валерія БУРМАКОВА,
учениця 8-А класу Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3



Теги:наркотики, Козелець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar