реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Нарешті Україна не пускає до себе сепаратистів у рясах

Голова Відділу зовнішніх церковних зв'язків (ВЗЦЗ) Московського патріархату митрополит Іларіон не зміг перетнути кордон України, щоб взяти участь у святкуванні 75-річчя Дніпропетровського митрополита Іринея.

Мова йде - з одного боку про праву руку московського патріарха Кіріла, а з другого - про митрополита УПЦ Московського патріархату у Дніпропетровську.

Московський гість прибув вручати якусь нагороду від московського "гаспадіна" Кіріла (Гундяєва), ще раз показуючи, що УПЦ МП є підрозділом московської церкви, а ніякою не самостійною церквою.

В аеропорту Дніпропетровська митрополиту Іларіону (Алфєрову) повідомили, що він належить до числа осіб, чия присутність в Україні небажана. Той мусив вручати нагороду в аеропорту і повертатися до любої Московії не солоно хлєбавши, як у них кажуть.

Радує, що українська влада починає адекватно ставитися до московської церкви - провідниці імперської політики Москви. А то досі все панькалися з цією "церквою" - прикладом чого було 8-річне "стояніє" московської церкви під чернігівським Катерининським храмом. І ні голова обласної адміністрації Хоменко, ні міський голова Соколов не наважувалися припинити шабаш беззаконня. А керівник державної виконавчої служби в області Олег Шерман зробив усе, щоб ухвала суду про прибрання незаконного московського намету не була виконана.

До речі, обласний штаб національного спротиву включив і Соколова, і Шермана до люстраційного списку і вимагає відставки їх обох.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:УПЦ МП, Дніпропетровськ, Україна - Росія, російська агресія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net

Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!

Ссылка www.habaram.net
avatar