реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нарешті Слов'янськ почали звільняти від російських окупантів?

Бездіяльність влади Турчинова - Авакова, яку вже критикують міністри закордонних справ Литви та оборони Чехії, не кажучи про самих українців, можливо, починає закінчуватись? Адже зараз у Слов'янську відбувається бій по звільненню міста.

Згідно з інформацією, мешканців міста розбудили тривожні сирени, які нібито означають проведення у Слов'янську спецоперації.

Окрім того, за повідомленням кореспондентів, чути вибухи та стрілянину, видно вертольоти та наземну бронетехніку.

Офіцер Головного розвідувального управління Росії, який діє в Україні на боці сепаратистів під іменем Ігорь Стрєлков: "Місто заблоковане з усіх сторін піхотою та бронетехнікою. Атакувати вони бояться. Ви що самі не бачите, як вони воювати хочуть".

Проте за інформацією керівника "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука, українські силовики взяли під контроль більшу частину Слов'янська. Повідомляється також про один збитий сепаратистами вертоліт Мі-24. Російський журналіст Дмітрій Стєшин повідомляє, що терористи привели збитого українського льотчика. Він поранений.
«На цей момент деблоковані блок-пости терористів, взятий під контроль телецентр у місті. Терористи намагаються розбігатися. Основні вогнища спротиву зафіксовані в південно-східній частині міста», – пише Тимчук.
Він підтвердив, що російські терористи стріляли по українському вертольоту з ПЗРК - переносного зенітно- ракетного комплексу. Отакі мирні сепартисти, отакі звичайні люди, як їх називали п'ятиколонці Сергій Тігіпко, Єфремов та інша регіоналівська служба підтримки Кремля.



Теги:Україна - Росія, російська окупація, Слов'янськ, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar