реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нарешті покарали…

Деснянський районний суд Чернігова призначив чоловікові, який кидав пляшки в стелу Героїв Небесної сотні, покарання у вигляді 50 годин громадських робіт. Як повідомляє прес-служба поліції, він також має сплатити судовий збір у розмірі 352 гривні.

Покарання призначено після того, як він спершу був випущений поліцією і неназвані громадські активісти прив’язали його скотчем до стовпа на перехресті вулиць Шевченка та Міхнюка. Вулиця імені Олега Міхнюка, до речі, названа на честь героя російсько- української війни, що й загинув на донецькій землі.

Відео було викладено в соціальних мережах і чернігівці жваво обговорювали інцидент – багато хто з них рішуче засуджував такі середньовічні методи покарання, забуваючи, що прив’язування до стовпа сталося внаслідок бездіяльності поліції. До речі, той чоловік вигукував гасла за Росію, а вже після відв’язування роздавав у центрі міста проросійські листівки.

За словами офіційного представника відділення поліції Віталія Копистка, чоловіка звільнили, на місце приїхала також карета швидкої допомоги, але від допомоги медиків той відмовився. Керівник центру зв’язків з громадськістю обласної поліції полковник Сергій Бриль зазначив , що чоловік, якого прив’язали до стовпа, не мав претензій ні до кого і писати заяву відмовився, тож у поліції не було підстав відкривати провадження. Але ж чому його випустили раніше – коли кидав пляшки у стелу героїв Небесної сотні, що тепер кваліфіковано судом, як дрібне хуліганство?"Голос України"



Теги:небесна сотня, чернігівська поліція, чернігівський ватник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar