реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Нардепи співали біля Мазепи за підказками Руху

Святкування Дня незалежності в Чернігові з опозиційного боку все ж проходило щиро, без нудного офіціозу. В тому числі і біля пам'ятника Івану Мазепі -- українці шанували автора Геннадія Єршова та заспівали патріотичну пісню, що її рідко почуєш з геббельсівського телебачення.

А слова надала поетеса Надія Галковська -- тож народні депутати Сергій Аверченко, Валерій Дубіль під керуванням голови Руху Володимира Ступака заспівали "За Україну, з вогнем завзяття". До них приєднався і генерал - майор міліції у відставці Іван Катеринчук. Підспівував і керівник міської організації "Свободи" Володимир Поліщук.

Пісню на слова нашого земляка Миколи Вороного виконували вони дружно і завзято. Говорили патріотично. Отже, є ще порох у порохівницях.












Коментарі (3)
avatar
1
угорі -- співають народні депутати Валерій Дубіль та Сергій Аверченко з "примкнувшими" Іваном Катеринчуком та Володимиром Поліщуком, унизу -- автор пам'ятника Мазепі геннадій Єршов з Віктором Молочком та Валерієм Сараною.
avatar
2
Як то воно тяжко ж дається "примкнувшому" Івану Катеринчуку приймати участь у святкових заходах, а тим більше співати патріотичні пісні в одній обіймі з опозиційними натхненниками нашого краю. Приймаючи до уваги навіть і те, що і року не пройшло як енний Примкнувший жодним чином заперечував власний намір критикувати провладну силу. Як все мінливо і як Катеринчуку незвичне таке становище
avatar
3
Ющенко теж любив всеукраїнські свята влаштовувати, а яка користь людям з того, тільки задурно викинуті бюджетні кошти! а зараз коли в державі стільки проблем, пільговики не отримують свої виплати, й вимушені пікетувати Кабмін, добре що луганських шахтарів-інвалідів комуніст Хохлов підтримав та спільними зусиллями домоглися виплати заборгованості, а опозиція до свята готувалась та пісні співала!
avatar