реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нардепа- зрадника зі "Слуги народу" ліквідували партизани

На окупованій частині Херсощини партизани ліквідували українського депутата-зрадника Олексія Ковальова. Про це повідомив позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко.

- За попередньою інформацією у місті Гола Пристань знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що "россия тут навсегда". Чекаємо на офіційне підтвердження, - написав Шевченко у Facebook.

Довідково.

Наприкінці грудня 2021 року стало відомо, що народний депутат від партії "Слуга Народу" Олексій Ковальов придбав ТОВ "ТРК Інтеррадіо", який транслює ефір 4 каналу. Про це свідчать дані YouControl. Олексій Ковальов задекларував свої медіа активи вартістю у понад 4 мільйони гривень як подарунок. 29 грудня депутат подав відповідну декларацію із повідомленням про суттєві зміни в майновому стані.
Олексій Ковальов у жовтні 2019 був підозрюваним в отриманні $30 тис. за непідтримку в комітеті законопроєкту про знищення корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомости. За 2019 рік задекларував готівкові кошти у розмірі понад 6,5 млн грн



Теги:Гола Пристань, зрадники, широка війна, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar