реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Куп'янськ і зрадники

Ще нема офіційної інформації, але, думаю, сьогодні буде повідомлення про звільнення Куп'янська на Харківщині. Бо кацапи вже об'явили про перенесення "столиці" Харківської області до окупованого Вовчанська.

Куп'янськ - за 40 кілометрів від російського кордону, крупна залізнична станція. До Широкої війни по міськраді числилися 58 тисяч мешканців (це не тільки саме місто, а ще й кілька сіл. В самому місті - 25 тисяч). Окуповане місто з 27 лютого - уявіть, скільки там замучено проукраїнських людей!

Міський голова Мацегора перейшов на бік Росії, за що була оголошена підозра і він був навіть затриманий. Але - уявіть собі! - втік у Росію. Як і Портнов, що закликав складати списки на знищення українських патріотів. Як і Деркач - агент ФСБ. Як і навіть директорка київської гімназії Душкіна (ах, какая душка!). Всі тікають і ніхто їх встерегти не може, ага... При такій армії суддів, правоохоронців і прочая - система працює на саму себе, а не на суспільство... Медведчук ще не втік?

Мацегора був від партії "ОПЗЖ" - партії, яка відкрито працювала на Москву. А до того належав до партії Кернеса, ще раніше - до регіоналів. До речі, міський голова Балаклії Столбовий також зрадив Україну і перейшов на сторону Росії, куди і втік.

Більшість у міській раді Куп'янська становлять ОПЗЖ, "Слуга народу" та партія Шарія. Можливо, хоч війна та окупація прочистять мізки мешканцям окупованих сіл і міст Харківщини, щоб не обирали більше ніяких "слуг" та інших неукраїнських партій.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:широка війна, партія Шарія, Куп'янськ, зрадники, Василь Чепурний, ОПЗЖ, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar