реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп - "свободівець" їздив по півдню

19 травня народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків провів зустрічі з жителями Прилуцького та Срібнянського районів Чернігівської области.

Так, у селі Переволочна Прилуцького району людей найбільше турбує зміна руху приміського автобуса та збільшення вартості проїзду. Село розташоване біля річки Удай та має два зруйнованих мости, що створює проблеми під час транспортування. Про це мешканці села також повідомили народному депутатові.

Свободівець продовжив зустрічі з виборцями на Срібнянщині. В районному центрі – селищі Срібне –мешканці не задоволені низькою закупівельною ціною на молоко (нині 2 гривні, а торік у цей час було 3 грн.). Скаржаться громадяни і на збільшення вартості проїзду по маршруту Іванківці – Прилуки.

Багато запитань селян до націоналіста стосувалося акції "Вставай, Україно!" в Києві, незрозумілої пенсійної та медичної «реформ», земельних відносин та державної програми "Питна вода України".

«Наша мета – дійти до свідомости кожного українця та дати відповідь на незрозуміле, сприяти вирішенню порушених проблем та пояснити чітку ціль у боротьбі з окупаційним режимом», – зазначив націоналіст.

Руслан Марцінків у свою чергу зазначив, що сприятиме селянам у розв’язанні порушених проблем.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Срібне, Руслан Марцінків, ціна на молоко, свобода, питна вода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar