реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нардеп Атрошенко п'ятий день вивчає закони, прийняті за його участі

Президент України Віктор Янукович, як відомо, нє глядя, підписав закони 16 січня, а газети влади - "Голос України" та "Урядовий кур'єр" їх опублікували. Тобто з середині ночі 21 січня вони вступили в дію.

Тому міліція затриманим 22 активістам, яких хапали навіть на вулиці, "шиє" масові заворушення, за що світить до 15 років. Викрадено невідомими громадського активіста Ігоря Луценка - він привіз свого товариша в Олександрівську лікарню Києва, в кабінет лікаря заскочили люди в цивільному і скрутили Ігоря. На місці лишилися його документи та машина.

В Олександрівській лікарні, в очному відділенні - 17 потерпілих, трьом видалено очі. Снайпери, що розташувалися на будинках вулиці Грушевського, ціляться по журналістах, і саме в область очей. Що, зокрема, підтверджує ніжинський журналіст Ігор Волосянкін, який також постраждав.

... А народний депутат Владислав Атрошенко, підпис якого значиться під чорними законами 16 січня, ще досі вивчає їх. Заяви про відкликання свого підпису він так і не зробив.

Нагадуємо, що рішенням чернігівського євромайдану народний депутат Владислав Атрошенко занесений на Чорну дошку ганьби за зраду виборців і підтримку уряду Азарова. Група громадських діячів Чернігова та журналістів звернулася до народних депутатів від Чернігівщини із закликом відкликати свої підписи. Вчора біля 300 чернігівців пікетували приймальню народного депутата - члена фракції Партії регіонів Владислава Атрошенка.



Теги:Владислав Атрошенко, масові заворушення, чорна дошка, закони 16 січня, фракція Партії регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar