реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Завтра - до Атрошенка!

Чернігівські повстанці мають намір завтра, 3 лютого, знову пікетувати громадську приймальню народного депутата, члена фракції Партії регіонів Владислава Атрошенка.
Про це повідомив на свої сторінці у мережі Фейсбук активіст Ігор Андрійченко.

Як відомо, Владислав Атрошенко був обраний народним депутатом як незалежний кандидат, але зразу ж перейшов до регіоналів. Під час голосування за відставку уряду Азарова утримався. За що був занесений на Чорну дошку чернігівського євромайдану.

Владислав Атрошенко також проголосував за закони 16 січня, хоча спочатку повідомив, що не голосував. Українці- виборці починають не сприймати брехню...

Активісти євромайдану вимагають від Владислава Атрошенка виходу із фракції Партії регіонів. В мережі активно обговорюють які саме підприємства йому належать - ресторан "Сенатор", "Київхліб" тощо. Про пікетування його квартири у Чернігові наразі не йдеться.



Теги:Владислав Атрошенко, Майдан, фракція Партії регіонів, Київхліб


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А що, повстанці, як і колись більшовики, вважають, що людина не має права на власну думку та позицію, і тепер силою та страхом будуть впроваджувати в Україні єдиномисліє?
avatar
2
Повстанці вважають, що депутат не повинен брехати (обирався як незалежний, а пішов у фракцію регіоналів), допомагати бандитам при владі( утримався при голосуванні за відставку уряду Азірова та проголосував за закони 16 січня) і не покривати розбій силовиків. Оце таке в нас єдиномисліє... Оте Шевченкове: "Єдиномисліє пошли та братолюбіє подай"
avatar
3
При чём здесь ЕДИНОМЫСЛИЕ???
Монипуляция не прокатит здесь!
Те, кто хотел голосовать за ПР, голосовали за ПР. Те кто НЕ хотел за них голосовать, голосовал за ДРУГОГО, а данном случае за Атрошенка. А через время, он сам стал ПР. Или Вы считаете, что люди уж совсем тупые, и не опнимают что это был ОБМАН!!! Мол "я не с ними, я не с ПР", а потом ХОП и в их рядах. Хватит быть БЕЗМОЗГЛЫМИ!!!
avatar
4
Я запитував Вас, пане Василю, не про причини, а про методи дій повстанців. 
Багатьом вони нагадують насильницькі, ленінські методи встановлення "братолюбія та єдиномислія". Дайте, будь-ласка, відповідь по суті .
Я чекав від опозиції цивілізованого, демократичного, через довіру більшості людей та вибори, приходу до влади. А вони скористалися тим, що Україна за роки незалежності стала найбіднішою країною Європи, значна частина народу відчуває себе приниженою,  ображеною бідністю та безперспективностю долі та життя, обозленною кричущою соціальною несправедливістю, і підняли цих людей на бунт, діючи насильницькими, більшовицько-ленінськими методами. 
Якщо я помиляюсь - мотивовано заперечте, будь-ласка.
avatar