реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Якщо я робив помилки - виправляю роботою в місті" - Владислав Атрошенко

До річниці трагічних подій на Майдані під час Революції Гідності громадські активісти провели акцію-нагадування представникам влади, чому повстав український народ і, що ніхто досі не покараний за смерті Небесної Сотні.

Розпочали під міською радою виступами командира ГФ"Самооборона Чернігівщини" Володимира Федорка, учасників Революції Гідності, новообраних депутатів Сергія Воробйова, Ірини Березинець, Ігоря Андрійченка та активного учасника Революції Гідності, громадського діяча Станіслава Тавлуя.

Завітали до міського голови, обласного прокурора та очільника обласної поліції, зачитали та передали відкритого листа від громадськості.

"Ми хотіли продемонструвати, що обурені станом речей на сьогодні, жоден організатор смертей на Майдані не покараний, так само, як і винуватці розгону Чернігівського Євромайдану", - каже активістка Юлія Нколаєнко.

Міський голова Владислав Атрошенко, якому ставлять у вину голосування за закони 16 січня, сказав:" Якщо я робив в житті помилки, зараз працею на посаді міського голови Чернігова намагаюся їх виправляти. Всі Герої, які загинули в ім'я майбутнього України зробили це не дарма. Наша задача своєю роботою довести цю тезу. І на сьогоднішній день, принципи роботи міської влади я намагаюся побудувати саме з цією метою. Серед цих принципів - відкритість, нетерпимість до корупційних дій, ефективність, прозорість роботи та зрозумілі правила для всіх суспільних груп.

Я готовий на детекторі брехні публічно це підтвердити, в першу стосовно корупції, та закликаю так само вчинити іншим політикам".



Теги:Владислав Атрошенко, закони 16 січня, революція Гідності, Детектор брехні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar