реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нападник на Порошенка - з алкогольним отруєнням

22-річний уродженець Чернігівщини Ілля Пустовгар, який 24 серпня в центрі Києва облив зеленкою експрезидента Петра Порошенка, потрапив до реанімації з алкогольною інтоксикацією за кілька годин після того, як його відпустили з управління поліції, повідомляє ТСН.

За словами персоналу медзакладу, його виписали у той же день.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Київради від «ЄС» Олександр Погребиський.

«25 серпня після 01:00 ночі він перебував у Печерському управлінні поліції… Ми з побратимами в той час ще знаходились саме там і поліція його не відпускала. 25 серпня о 06:00 ранку він опинився в реанімації Козелецької районної лікарні з алкогольною інтоксикацією», — написав депутат та виклав відповідне відео з лікарні, куди потрапив нападник.

Як повідомив генерал-лейтенант, колишній заступник голови Служби безпеки України та чинний депутат Київської міської ради від «Євросолідарності» Віктор Кононенко, поліція вручила нападникові повістку на п’ятницю, 27 серпня.

«Процесуального статусу підозрюваного йому не надано, відповідно, до суду для обрання міри запобіжного заходу поліція не зверталася. Тобто, особа, котра скоїла злочин, спокійно гуляє на свободі, очікуючи нових замовлень від своїх покровителів», – написав Кононенко.

За словами генерала СБУ, правоохоронці погоджуються, що дії нападника були кваліфіковані некоректно. Попри це, заявників у справі, які заявляли про вчинення тяжчого злочину – нападу на державного діяча – допитано не було.



Теги:Козелець, режим Зеленського, порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar