реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Налякавсі...

Як ФСБ налякала Ляліка Фонарьова (в минулому "СЛАВКА ВАКАРЧУКА"), після чого він відмовився від головувавання у партії "Голос" в тепер уже остаточно безголосому "Голосі".

Минулого тижня, щойно топменеджер Ахметова, фарбований лис і політичний перевертень, котрий свого часу ще починав з УНП, чиновник третього ешелону доби Януковича (нагадаю, він тоді очолював Управління економіки Львівської ОДА), а нині новий прем'єр Денис Шмигаль відразу після свого призначення ТРИЧІ виступив із заявою щодо необхідності подачі води на військові бази окупантів в Криму, російські спецслужби завдали послідовних ударів по Порошенку, Яценюку та Вакарчуку. Бо ті почали дану ініціативу публічно засуджувати.

Так, і по Вакарчуку. Я ще тоді, як Ви пам'єтаєте, друзі, закликав у себе на ФБ близький до ВО "Свободи" інформаційний портал "Вголос" не публікувати настільки беззастережно замовні матеріали від Портянки. А йшлося саме про Портянку і про його заяву щодо нібито несплати Вакарчуком-молодшим податків під час війни. Каже, мовляв, ухиляється, в офшорах усе ховає.

Ми не беремо зараз правда чи це ні. Бо під час військових дій з РФ, подібне, насправді, й не так важливо. Тобто важливо, але не так... Справа не у достовірності, а у PR-ефекті. І В ТОМУ КОМУ Й ДЛЯ ЧОГО ТОЙ PR-ЕФЕКТ У ВИГЛЯДІ ПУБЛІЧНОГО ПРИНИЖЕННЯ Й ЗАЛЯКУВАННЯ ПАНА ВАКАРЧУКА СПРАВДІ ПОТРІБЕН. І В ТОМУ ХТО ЗДАТЕН ЯКЩО НЕ ЗІБРАТИ ПОДІБНИЙ КОМПРОМАТ, ТО ПРИНАЙМНІ ЩОСЬ СХОЖЕ БІЛЬШ-МЕНШ ЯКІСНО ВИГОТОВИТИ І ШВИДКО ПОШИРИТИ.

При цьому кінцева мета Москвою була досягнута. Досягнута без особливих ускладнень, позаяк вони "об'єкт" наперед гарно вивчили та прорахували.

Славко попередження зрозумів і не бажаючи продовження інфовкидів (бо політика політикою, а йому ж, бідаці, ще й працювати треба, співати, гроші заробляти) пішов з офіційного лідера партії. Все. Забудьте такого, пані і панове. Нема. Та й не було, власне, якщо чесно.

А Яценюк, до речі, втримався і не зламався. Він політик.

Натомість Вакарчук - співак. І бізнесмен. Ще й боязкий на додачу.

Й неякий він не рокер. Куди там! Солоденький попсовик, виконавець поп Лялік Фонарьов*.

У нього, може, є хіба що з пару-трійку рокових пісень. А то все геть попса.

Дмитро ДОБРИЙ

* Ляля Фонарьова - ім'я дружини "об'єкту", його колишньої перукарки та стилістки, котру він відбив у чоловіка.



Теги:фсб, Вакарчук, голос, Дмитро Добрий, Денис Шмиґаль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar