реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наливайченко вимагає зупинити переслідування телеканалу ТВі

Останні події навколо каналу ТВі показують, що влада продовжує системну зачистку чесних медіа. Про це заявив громадсько-політичний діяч Валентин Наливайченко.

«Після застосування «технологій» обмеження ефіру і удару по незалежних каналах Одеси і Харкова, адміністративна цензура та тиск приходять до столиці», – вважає політик.

На його переконання, мета дій податкової міліції – паралізувати роботу каналу ТВі через тиск на його партнерів і підрядників, щоб ті відмовилися від співпраці із ним. «Масова виїмка документообігу – це основний метод податківців, котрим, зокрема, зараз знищують україномовний дубляж», – каже Наливайченко.

Він підкреслив: «Атака на партнерів ТВі – ганебний проект по закриттю всеукраїнського каналу, котрий далі може бути застосовано владою стосовно інших телеканалів з метою рейдерських захоплень».

«Вимагаємо зупинити переслідування телеканалу ТВі, провести парламентські слухання на захист телеканалу та парламентського звіту голови ДПА щодо тиску його підлеглих на свободу слова в Україні», – наголосив Наливайченко.





Коментарі (0)
avatar