реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Обшук у Генпрокуратурі: півмільйона просто так...

Заступник Генпрокурора Давид Сакварелідзе розповів про деталі затримання хабарників у ГПУ. При отриманні хабара понад 3 млн.грн були затримані перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури і заступник прокурора Київської області, які “кришували” корупційні схеми. Про це Сакварелідзе написав на своїй сторінці у Facebook, інформують патріоти України .

“Ми отримали інформацію від підприємця, що займається видобутком піску, про вимагання з боку працівників прокуратури Київської області, дії яких, по суті, призвели до зупинки його бізнесу. Він відмовився йти на незаконну оборудку і, повіривши нам, передав деталі справи. Генеральна інспекція ГПУ спільно з СБУ оперативно зайнялася цією проблемою і з’ясувала цікавий факт: київські прокурори діяли не самі по собі, а під началом “великого начальника” зі стін Генпрокуратури, який уявляв себе недоторканним”, – написав він.

Сакварелідзе повідомив, що при проведенні обшуків у фігурантів було виявлено близько 400 тисяч доларів готівкою, автомат Калашникова та холодну зброю, багато ювелірних виробів і 39 пакетів з діамантами.

“Дії корупціонерів будуть кваліфіковані за ч.4 ст.368 КК України, що передбачає безальтернативне позбавлення волі від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати посади, спеціальної конфіскацією та конфіскацією майна. Ми будемо домагатися найвищої міри запобіжного заходу”, – написав він.

Так це ж іще не було обшуку вдома... А якщо обшуки провести одночасно в усіх прокурорських - то й кредит МВФ просити не треба буде!

На фото: крадені гроші. Гроші, які так треба на фронт. До речі, а хто чув про благодійність прокурорських працівників?



Теги:Корупція, Генпрокуратура, хабар, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar