реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Нахабство монополіста = зневага людей

Напередодні Свят-Вечора Новгород-Сіверське автопідприємство 17443, що є у районі монополістом у обслуговуванні внутрішніх пасажирських перевезень, відмовилось здійснити ранішні рейси до низки населених пунктів. Джерела називають аж 7 рейсів!!!

"Сіверщину" про це повідомив наш позаштатний автор. "Не пішли автобуси-і все! Пофіг, як там будуть добиратися з Попівського чи Воробївського напрямку !? А це ж маршрути з відстанню під 50 км. Натомість, як говорили з телефонів обурені селяни, у такий традиційний спосіб "нє пущю" керівництво виявляє свій протест проти "вимушених" перевезень пильгових категорій, що їм не вигідні", - повідомляє наш автор.

На екрані місцевої телевізії "Сіверська" начальник автопарку, який багато років і багато кому залив смоли за шию, а то й просто психіку поруйнував новгород-сіверцям безвідповідальним ставленням до організації перевезень, знайшов причину ганьби.

Відсутність газу на заправці у парку!!! Хоча, людям з глуздом добре відомо, що монопольне положення фірми дозволяє поводитись так нахабно роками та десятиліттями. Що хочу, те й роблю! Про совість-не питати. Тим більше, що грошей від держави за льготників завжди отримував море. Словом, привчений до "халявного заробітку".Ось і така поведінка.

Сьогодні голова Новгород-Сіверської РДА на запитання тележурналістів про таку ганебну ситуацію з боку АТП, що зірвало напередодні Великого празника мало не всі рейси, назвала це САБОТАЖЕМ!? Добре, що і у вас, шановні адміністратори, терпець урвався. Але, як далі будете миритися з бардаком? Скільки триватиме у Новгород-Сіверщині такий хаос, коли заручниками одного діяча, на якого управи нема, стають 27 тисяч людей?



Теги:Вороб'ївка, телекомпанія Сіверська, Новгород- Сіверська РДА, Попівка, автоперевезення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar