реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нагорода - Поліщуку + відновлення "Сіверщини"

Чергове засідання правління Чернігівського обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка цього разу проходило незвично - оскільки більшість членів правління брали участь у відкритті виставки самурайської та козацької зброї в Національному архітектурно- історичному заповіднику "Чернігів стародавній", то й засідання було проведено на його території.

Голова організації Олександр Шевченко вручив члену правління, меценату і волонтеру, заступнику голови Чернігівської районної ради Володимиру Поліщуку Почесну грамоту Всеукраїнського Товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка та бібліотечку видань "Просвіти". Як наголосив Олександр Шевченко, у волонтерській діяльності Володимира Поліщука він переконався особисто, коли воював у складі 41 батальйону, а Поліщук привозив допомогу на фронт у Донбасі. Допомогає він і чернігівській "Просвіті" задля розуміння нашими земляками національних українських інтересів.

Члени правління заслухали інформацію про початок передплати на газету "Сіверщина", яку відновлює чернігівська "Просвіта" - у передплатному каталозі "Укрпошти" за своїм традиційним індексом 33580 уже є газета "Сіверщина", яка має почати регулярний вихід у другому півріччі. Правління вирішило на наступному засіданні затвердити принципи редакційної політики та обрати редакційну колегію газети.

Прес- служба обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка

На фото:
з нагородою Володимира Поліщука (зліва) вітають голова товариства Олександр Шевченко та почесний голова Василь Чепурний.



Теги:газета Сіверщина, чернігівська Просвіта, Володимир Поліщук, Олександр Шевченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar