реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Надія Савченко хоче переговорів зі ставлениками Кремля

Депутат Верховної Ради Надія Савченко запропонувала провести прямі переговори з терористичними організаціями "ДНР" і "ЛНР". Про це вона сказала в ефірі "Радіо Ера" у відповідь на питання, як вирішити ситуацію на Донбасі.

"Три кроки. Перший - продовжити санкції проти Росії. Друге - вийти на прямий зв'язок з "ДНР" і "ЛНР" без третьої і четвертої сторони", - заявила Савченко.

Вона заявила, що готова особисто проводити переговори з ватажками "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким як із "народними депутатами".

"Пан Захарченко і пан Плотницький можуть позиціонуватися в повноваженнях - з мене корона не впаде - нехай позиціонуються як народні депутати від "ДНР" і "ЛНР". Я готова з ними говорити", - сказала Савченко.

Вона вважає, що заради повернення українських заручників потрібно шукати порозуміння.

"Третій крок - посміхнімося одне одному й усе нам вдасться", - сказала вона. Нагадаємо, що саме прямі переговори Києва з керівниками бандитських російських утворень і вимагає Москва для прикриття своєї присутності в окупованому Донбасі.

"Прямі переговори з "представниками ЛДНР" можливі лише у форматі допиту цих терористів у слідчому ізоляторі СБУ. І це у випадку, що з ними не проведуть бліц-самміт українські солдати тривалістю в автоматну чергу", - так прокоментував позицію Савченко народний депутат, колишній заступник голови СБУ Андрій Левус.

На фото; нагадування про партію, першим номером якої є Надія Савченко...



Теги:Надія Савченко, Андрій Левус, російсько- українська війна, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar