реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Колишнього заступника голови ВР мобілізовано

Віце-спікер Верховної Ради попереднього скликання Руслан Кошулинський на Яворівському полігоні опановує військову спеціальність «командир гармати».
Про це в коментарі «Вголосу» повідомив сам «свободівець».Вголос

«Поки що я перебуваю на Яворівському полігоні, де разом із товаришами поновлюю знання, які здобув під час строкової служби наприкінці 1980-х років. Тоді я був навідником гармати. Це моя військова спеціальність. Тож і цього разу ще у військкоматі я попросився в артилерію Сухопутних військ», – сказав екс-віце-спікер.
Руслан Кошулинський також додав, що за останні 25 років техніка сильно не змінилася.

«На жаль, за чверть століття військова техніка сильно не змінилася, тож пригадати механізм гармати для мене нескладно», – підкреслив колишній віце-спікер.

На запитання, чому не намагався уникнути мобілізації, Кошулинський пояснив, що кожен має бути на своєму місці.

«У парламенті ми намагалися подолати режим Януковича. У війні з Москвою – режим Путіна. Сьогодні це – моє завдання», – наголосив він.

Про майбутній розподіл і час, коли це станеться, Руслан Кошулинський поки що інформації не має. Лише знає, що найближчий місяць проведе в навчальному центрі, а далі все залежатиме від рішення командування.

На харчування Руслан Кошулинський не скаржиться – каже, що «їсти можна».
«Одяг, спорядження… Все, що потрібно за списком, нам видали. Тож служитиму»», – підсумував віце-спікер Верховної Ради попереднього скликання.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що з учорашнього дня Руслан Кошулинський разом зі своїми побратимами, колишніми нардепами від ВО «Свобода» Маркіяном Лопачаком та Олексієм Кайдою перебувають на Яворівському полігоні – вони отримали повістки і були мобілізовані на фронт.



Теги:мобілізація, свобода, Кошулинський, російсько- українська війна, Яворівський полігон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar