реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Начальника управління охорони здоров'я Петра Гармаша відсторонено

Начальника обласного управління охорони здоров'я Петра Гармаша тимчасово відсторонили від виконання обов’язків. Причина - відкрите дисциплінарне провадження. Інформацію Суспільному підтвердив сам Петро Гармаш.

Підстав для відкриття провадження він не коментує.

«Це нехай коментує облдержадміністрація, це їхні повноваження. Отримав дисциплінарне провадження. На час проведення дисциплінарного провадження я відсторонений від роботи, однак знаходжуся на роботі. Звичайно, що не згоден. Буду на засіданні комісії з дисциплінарного провадження доводити свою правоту», - сказав Гармаш.
Із власних джерел Суспільному відомо, що розпорядження про відкриття дисциплінарного провадження та тимчасове відсторонення Петра Гармаша від виконання обов'язків підписали 22 квітня.

У документі йдеться, що підставою стала доповідна записка заступниці голови ОДА Жанни Шерстюк. Її вона підготувала за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності управління охорони здоров'я.

Провело перевірку управління Північного офісу Держслужби в області 4 лютого цього року.

Далі цитуємо текст розпорядження:

«Інформація, викладена в акті, може свідчити про ймовірне прийняття Гармашем П.П. необґрунтованого рішення, що спричинило незаконне використання або інше заподіяння шкоди державному чи комунальному майну».
Про яку саме «шкоду» йдеться, Жанна Шестюк коментувати відмовилася. Суспільне звернулося за офіційним коментарем до прес-служби облдержадміністрації і нині чекає на відповідь.

Обов'язки начальника обласного управління охорони здоров'я тимчасово виконує заступниця з економічних питань Алла Здор.
Суспільне\ Новини



Теги:Петро Гармаш, нові кадри, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar