реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Начальник чернігівського управління СБУ став генерал -майором

Президент Петро Порошенко з нагоди Дня СБУ (25 березня) та Дня Нацгвардії (26 березня) присвоїв генеральські звання одразу десяти особам. Крім того, деякі, вже чинні на березень 2016 року, генерали отримали підвищення.

Серед них - начальник управління СБУ в Чернігівській області Олександр Довженко. Цікаво, що з регіональних керівників СБУ підвищення отримав ще тільки начальник дніпропетровського управління.

Довідка "Сіверщини".

Довженко Олександр Іванович народився у Росії, має вищу юридичну освіту. На військовій службі в системі Служби безпеки України з 1993 року. Служив на різних посадах в регіональних органах і в Центральному Управлінні. Пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника Управління.

2010 року підполковник Олександр Довженко отримав від Президента медаль "За військову службу Україні". 2011 року він, як заступник начальника управління СБУ по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, займався операцією по затриманню наркоторговців серед міліціянтів Києва.

З 2012 р. по вересень 2013 р. обіймав посаду заступника начальника Головного Управління СБУ у місті Києві та Київській області.

З 2013 року керує підрозділом СБУ в Чернігівській області.



Теги:нові генерали, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar