реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Нацарювався...

У Київі, на Великій Васильківській, застрелили Валерія Давиденка. За пігодини після того як поліція "злила" цю інформацію Українській Правді, усі голінці були в курсі.

Давиденко орендував паї не лише в Голінці. І свинокомплекси будував не лише в Бахмацькому районі. Але Голінку він жалував - любив тут бувати, мав тут приятельок, їздив на Каховку, ставив ПВХ-вікна у школу й привозив діжку пива на строгий піст Дня Усікновення чесної глави Іоанна Предтечі.

Родом був із Носовки - на свою ж носовську матір записав 12 своїх компаній, бо патологічно боявся тюрми.

Побував і в Партії регіонів і цілим заступником Міністра аграрної політики в часи банди Януковича. У ті ж часи примусив сільську раду вписатися в це кодло - кодло Партії регіонів, забороненої тепер за злочини проти держави.

Після Революції гідности Валєра не втік, а вступив у Блок Петра Порошенка, обравшись депутатом Верховної Ради "від бариги". Вже 2019-го його головиха обурювалася "поганим Порошенком", хоч її шеф був його депутатом - протиріч ніхто не бачив.

Голінка, як і вся Україна, позеленіла і обрала Володьку замість Порошенка, якого 5 років тому так само одностайно підтоимувала.

Ростислав МАРТИНЮК

Не обрала тіки Слугу - якогось забулдигу, що балотувався проти Давиденка на окрузі Бахмацького району. Забулдига ледьві не переміг самовпевненого Валєру, який поширював у Голінці листівки зі списком своїх благодіянь.

Ну ладно. Обрали знову Давиденка. Не сідати ж йому в тюрму за китайські гроші, польоти в Москву під час війни й розграбування Аграрного фонду - в компанії з Приходьком.

Але навіть мандат депутата Верховної Ради не підстрахував. Хоч небіжчик колись працював у страховому бізнесі й знає: ніхто від судьби не втече.

Шкода тіки голінських земель, які гроблять ріпаками й кукурудзами:

- А шо ми? Шо ми? Це все Карґіл! Вони нам командують що сіять, - відбрехуюцця агродомівці.

І пропонують гроші за паї на 10 років уперед.

Хоча самі не знають КОЛИ скінчицця їх час. І шеф їх не знав.

У Голінці про своїх кажуть, хто помер: Нехай Царствує! Бо тут, на землі, християнин лише служить, і в службі змагається за свою Небесну Батьківщину.

А що бажати тим, хто думає, що царствує тут, на землі?



Теги:Голінка, Ростислав Мартинюк, Валерій Давиденко, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar