реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Набирайтеся сьогодні сили!

Сьогодні - найвищий розквіт всіх сил природи, початок справжнього астрономічного літа. Найдовший день та найкоротша ніч року. Оскільки День літнього сонцестояння - це День сили, то багато хто зможе знайти джерела ресурсів, отримати їх з віддаленого минулого, що дозволить посилити свою життєву енергію.

День літнього сонцестояння (або як його ще називають найдовший день року) в 2021 році припадає на понеділок о 6 ранку 32 хвилини за київським часом. Під час нього Сонце підніметься на найвищу точку і перейде з Близнюків в знак Рака. Після цього дня поступово дні будуть скорочуватися і так буде тривати до 22 грудня - дня зимового сонцестояння (найкоротшого дня в році). Сили природи гармонійні і послідовні. Як людина не намагається їх розгадати, зробити спроби передбачити і відкоригувати, але безуспішно.

Гадаю, що єдиний вірний і легкий спосіб взаємодіяти з силами природи - прийняти їх і гармонійно вплести в своє життя. Це добре зробили ще наші предки в стародавні часи. Дні сонцестояння і рівнодення споконвіку були віхами в календарі, коли змінювалися часи року. Вони володіли особливою силою, тому просто тихо їх проживати було неможливо...

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:літо, Валентина Коваленко, сонцестояння


Читайте також



Коментарі (0)
avatar