реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

На тему "пачєму ви паддерживаєте Порошенко".

Січень 2015 року. Ворог суне на Дебальцеве. Страшні бої. У ворога - ешелонами з Росії танки, гармати, снаряди, міни, тушонка, водка і головне - найманці Вагнера, бойовики Кадирова та кадрові "іхтамнєти" зі споротими шевронами на чолі із заступником командуючого Сухопутними військами ЗС РФ генерал-полковником Олександром Лєнцовим. Которий з себе бригадира трактористів вдавав.

А у нас - 10 місяців як утікли "реальні пацани", залишивши країну без грошей. У нас "спаситель Дніпра і України" вивів 5 ярдів баксів за кордон, обваливши курс гривні. Народ в паніці скуповує цукор, борошно і олію. Мамусі ховають синочків від мобілізації у Росії.

Розвалена кучмами-гриценками-тимошенками-януковичами-Лебедевими-кузьмуками армія. Яка тільки починає відроджуватися неймовірними зусиллями волонтерів та "Кривавого кондитера" і "Кривового пастора". Іржаві БМП - із трьох одна може вести реальний бій; іржаві танки, які рухаються через раз. Солдати голі-босі. В зиму.

Я особисто бачив, як вантажили на залізничні платформи техніку 30-ї ОМБр, котра їхала на Дебальцеве. Цистерна на базі ЗіЛ-130, а з нею на жорсткому зчепленні - ще одна. Так вони і їздитимуть - "тандемчиком", бо в другій машині під капотом порожнеча - двигуна немає. Його вкрали у часи "великого стратега", "настаящего палковника", котрий у телевізорі розповідав, як треба воювати. А першою міністринею тоді була дама з косою, уся в білому, котра точно знала, як треба Україну від агресії захищати.

І я на власні очі бачив на платформі того ж ешелону автофургон з логотипом "Рошен". Мирну машину, яка возила цукерки, відправляли на війну - боєприпаси на передову возити, бо більше не було чим. Я стояв і дивився на цей фургон. З веселими малюнками цукерочок на білих бортах.

Я, біженець з Луганська, який відривав із тодішнього злиденного бюджету родини на армію 50-100 гривень, дивився цей фургон. Не по телевізору. Не у "відосиках", які так полюбляють постити "слуги". Я бачив ту "Джаку" на власні очі.

Я щойно відірвав від скромного бюджету своєї родини 100 гривень на підтримку війська. І для мене Порох, який ось так просто - не на камери журналістів просто повантажив машину й відправив на війну, був СВОЇМ.

На відміну від "настоящего палковника"; на відміну від Ваної, яка в Донецьку ручкалася із сепарами у квітні 14-го; на відміну від чотириразового "уклоніста" від служби, який отримував бабло з російського бюджету за жарти про те, як Путін на Донбасі "відсуває кордон".

Я маю підстави підтримувати Пороха.
Які підстави у фанатів Ваної, Зе, Аталотія, а тим паче товаріщщєй з ОПЗЖ - питання відкрите.

І да, шановні. Прошу не постити коменти "аскокоонаворовал". Таке можуть писати лише ідіоти, які повторюють брехні путінського Агітпропу та олігархічних телеканалів типу "Г+Г". А я органічно не переношу ідіотів. У мене від них алергія.

Як "воровал" Порошенко, я не бачив. А фургон "Рошену", який їхав на війну, я бачив на власні очі. Так шо ідіть далі розповідайте про "баригу", яволь?

Павло БОНДАРЕНКО



Теги:Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, ОПЗЖ, команда зеленського, порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar