реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хоробрий програш полковника

Загадка - ′′ В лайні брехня, вуса ходять ". Ага...

Хоробрий полковник Аталотій програв Верховний суд. Прийшов туди, вимагав заперечити слова, що за час його ′′ правління ′′ завдано найбільшої шкоди можливостям України, а потім покинув суд. За те, що Верховний Суд йому відмовив. Аталоти більше нікуди не подітися, сумно.

У нас часто на слуху імена колишніх міністрів оборони - Саламатіна, Єжеля і Лебедєва. А здавалось би, оскільки російський громадянин Саламатін був міністром оборони України, то йому довелось би більше старатись, ніж будь-кому іншому, продавати зброю та активи нашої армії. О, ні. Беззаперечний рекордсмен - Анатолій Гриценко, який уповноважив продаж рекордних розмірів.

Але... Не було одного Аталотія. Був такий гарний тріумвірат, імена відомі і досі на слуху.

Іван ′′Ганнібал′′ Апаршин - директор департаменту воєнної політики та стратегічного планування у 2005-2007 роках. Цей департамент складав списки скорочень у військових частинах та санкціонував розформування військових містечок.

Анатолій ′′полковник′′ Гриценко - міністр оборони України. Всі документи, які знищили армійські ресурси, залишили за його підписом на Кабінет міністрів.

Юлія ′′Батьківщина′′ Тимошенко - прем'єр-міністр України, яка підписала постанови КМУ про реалізацію військових активів.

Воно лежить в лайні, воно крутиться вусами... і воно не висвітлюється.

Юрій БІРЮКОВ



Теги:скорочення армії, Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Юрій Бірюков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar