реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Королевська з чоловіком складають мандати. А Юля?

Народні депутати Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод, які входили до колишньої фракції ОПЗЖ, написали заяви на складання мандатів народних депутатів.

Дану інформацію Суспільному підтвердив колишній співголова партії та фракції ОПЗЖ Юрій Бойко.

Крім того, заяву на складання мандату написав депутат Олег Волошин.

Королевську в політику завела Юлія Тимошенко, Проте, вона заяви не пише, а набирається сил на пляжі в Дубаї для чергового оболванювання українців.

Попри миле личико, Наталія Корлевська - жорстока власниця копанок на Луганщині, у яких гинули шахтарі. Була міністром соціальної політики в уряді Азарова. Двічі обиралася народною депутаткою від блоку Юлії Тимошенко, потім від "Опозиційного блоку" та ОПЗЖ. Підробила документ про закінчення університету.

Відкрито підтримала вбивць Небесної Сотні.Задекларувала за 2011 рік власний сукупний дохід та своєї сім'ї загальною сумою 167 640 грн. (у тому числі заробітна плата народного депутата — 167 338 грн.) і 557 388 грн. відповідно, хоча журнал «Фокус» ще в 2008 році оцінив її статки в суму 243 мільйони доларів США, а на сесії парламенту кореспонденти сфотографували її в одязі від Louis Vuitton та з наручним годинником Breguet вартістю 82 000 євро.Королевська через підставних осіб торгувала кольоровим металом через так званої ЛНР. Зараз - громадянка Росії.

Її чоловік Юрій Солод - також народний депутат України (фракція ОПЗЖ), хоча є громадянином Росії. Власник алюмінієвих підприємств «Солур» та «Укрспецмет».Солод Юрій причетний до незаконного експорту кольорових металів та корупційних закупівель вугілля.

Ще один агент Росії і попутно - народний депутат України (фракція ОПЗЖ) і, не смійтеся, навіть заступник голови комітету ВР з питань інтеграції з Європейським Союзом. Був прес- аташе посольства України в Москві, директором депаратменту в МЗС. 20 січня 2022 року Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США запровадило проти Волошина та ще трьох громадян України санкції за «участь у контрольованій російським урядом діяльності щодо впливу з метою дестабілізації України»



Теги:ОПЗЖ, агенти Москви, Юлія Тимошенко, Королевська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar