реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

На стіні будинку буде Георгій- Побідоносець

На нараді комунальників Ніжина заступник міського голови з питань ЖКГ Олійник повідомив, що з часом стіна одного з будинків міста буде прикрашена малюнком, на зразок того, як близько року тому було розмальовано стіни будинків по вул. Московській, але тематика малюнку інша: на фасаді буде зображено Юрія Змієборця, який перемагає змія. Про це повідомив сайт Нежатин

Ініціатором такого благоустрою м. Ніжина є його мешканець, 26-літній Вадим Удовик, саме він виявив бажання розмалювати глуху стіну будинка по вул. Шевченка, 20. Та й зображення на багатоповерхівці по Московській – справа рук цього майстра. За словами Вадима Анатолійовича, якщо тематика попереднього замовлення була визначена не ним, то тему майбутнього малюнка він обрав і розробив самостійно. «До цього мене спонукала пам’ятна дата: 26 березня 2015 року виповнилося 390 років, як місту Ніжину було надано Магдебурзьке право». Вадим Анатолійович розповів, що роботи такого плану для нього – хобі, яким він займається уже 14 років. «Маю задум ще двох проектів, – ділиться художник. – Хочу прикрасити малюнками ще два будинки, по вулиці Б. Хмельницького, 20 та по вул. Незалежності, біля супермаркету «Сільпо». На фасаді першого маю бажання зобразити Богдана Хмельницького або Героїв Крут, малюнок на стіні іншого (так, як поруч розміщено парк Слави) теж буде на героїчну тему».

На стіні будинку по вул. Шевченка, 20 Вадим Анатолійович збирається зобразити Юрія Змієборця таким, яким він постає зі сторінок історичного літопису: в червоних чоботях і червоному жупані, а змій, якого він переміг — неодмінно зелений. До того ж, зображення буде об’ємним, виконаним у техніці 3 D- графіки.



Теги:графіка, Ніжин, магдебурзьке право


Читайте також



Коментарі (0)
avatar