реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На фронті поранено двох чернігівських міліціонерів

В зоні відповідальності зведеного загону міліції Чернігівщини, який несе службу на Луганщині, отримали поранення двоє наших бійців. Про це повідомляє СЗГ УМВС в Чернігівській області.

Як повідомив командир зведеного загону міліції Чернігівщини Едуард Альохін, в ході артилерійсько-мінометного обстрілу позицій правоохоронців отримали поранення ніг двоє бійців.

Там же на місці штатний медик зведеного загону надав пораненим першу медичну допомогу, а потім бійців евакуювали та госпіталізували. Наразі життю і здоров’ю міліціонерів нічого не загрожує, зараз вони отримують кваліфіковану медичну допомогу в одному з госпіталів.

Едуард Альохін додав, що бойовий дух чернігівців на висоті, спільним потужним ударом міліціонери та військовослужбовці Збройних Сил України відкинули найманців російсько-терористичних сил за межі населеного пункту, який ворог марно намагався взяти штурмом. Бойовики понесли відчутні втрати в живій силі та техніці і відступили. Наразі триває укріплення позицій українських силовиків додатковим озброєнням.



Теги:Луганщина, УМВС в Чернігівській області, батальйон Чернігів, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar