реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На Десні спіймали електровудочників

Під час відпрацювання акваторії Десни водна поліція разом з колегами з Куликівського району та рибним патрулем затримали авто, в якому виявили електровудку та значну кількість свіжозловленої риби.

Про це повідомила Поліція Чернігівщини на своїй сторінці у Facebook.

Вночі 14 червня до поліції надійшло повідомлення, що під час профілактичних заходів співробітники водної поліції разом з групою реагування патрульної поліції та працівниками рибного патруля в Куликівському районі затримали автомобіль з причепом, в якому знаходилося заборонене знаряддя лову - електровудка, а також гумовий човен, підвісний двигун та свіжозловлена риба.

Нищівники природи встигли виловити 57 щук, 127 пліток, 5 судаків, 31 окуня, 5 линів, одну чехоню, підуста і карася, 5 голавлів, 8 плоскирок та 78 верховодок.

Сума збитків, завданих рибному багатству держави, становить майже 36 тисяч.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.



Теги:ГУ НП в Чернігівській області, браконьєри, електровудка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar