реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Муромська і Псковська єпархії в нашій Лаврі

Гастролери з Російської Федерації у Києво-Печерській Лаврі

Цими днями в Успенській Києво-Печерській Лаврі, яку тимчасово окупувала Російська Православна Церква в Україні #Церкваокупанта відбулася «православний» ярмарок. Все б нічого. Московський Патріархат вже давно перетворив Лавру на найбільший супермаркет «церковних» товарів у світі.

Але очевидно вперше з часу початку російської війської агресії проти України, очевидно вперше з 2014 року на цей ярмарок у Лаврі, у центрі Києва приїхали гастролери з Російської Федерації та окупованих Росією територій України. Тут Вам Муромская і Псковская єпархії, платкі із Оренбурга, монастир із Омской області РФ і окупованого Криму.

Продавці чесно зізнаються, що з Росії мало бути набагато більше гастролерів, але ще побоюються їхати до Києва. Але багатьох запрошували з Лаври і запевняли, що тепер за часів Зеленського відносини з Росією налагодяться і тому для торговців з Росії у Києві буде безпечно.

Цікаво, невже хтось з Офісу Президента України дав ділкам з Московського Пвтріархату якісь гарантії? А тим часом зустрічаймо у Києві перші ластівки замирення з Росією…

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:гібридна війна, Києво- Печерська лавра, Андрій Ковальов, РПЦ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar