реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Мотофестиваль їде до Новгорода- Сіверського

"ПерсонА 38» вирушає до Новгород-Сіверського

20 липня музично-драматична концесія "ПерсонА 38" вирушає у древнє місто Новгород-Сіверський, де в рамках мотофестивалю «Княжий Град» проведе промо-виступ рок-шоу «Стіна» (повна версія).

Музично-драматична концесія «ПерсонА38» упродовж восьми місяців готує власну інтерпретацію цього твору. Більш динамічне звучання композицій, колоритні вокали, чітко продумана сюжетна лінія нададуть можливість глядачеві відчути музично-драматичний простір життя, пережити разом з музикантами та акторами/вокалістами злети і падіння, радості та печалі звичайної людини. Під час рок-шоу буде збудована стіна розміром вісім метрів в довжину і два з половиною метри в висоту. До проведення рок-шоу залучено 12 вокалістів та акторів, 7 музикантів, та 4 особи технічного персоналу.

В даний момент йде підготовка реквізиту та костюмів, а також розробка світлових ефектів, які будуть транслюватись на стіну.

«Мальовничі пейзажі Новгород-Сіверської Десни та вечірній час показу додадуть таємничості, загадковості, величності рок-шоу», - розповідає імпресаріо музично-драматичної концесії «ПерсонА 38» Станіслав Тавлуй-бей Придеснянський.

«Виступ на мотофестивалі буде гарною перевіркою для учасників дійства перед презентацією рок-шоу «Стіна» чернігівському глядачеві 14 вересня», - наголошує художній керівник Андрій Шенгерей.

Деталі про мотофестиваль «Чорний Град» на сайті: http://knyazhy.nsgrad.com/

Дмитро ЛУК'ЯНОВ,
менеджер по зв’язках з громадськістю
МГО ЦПМ «Апельсин»



Теги:Рок, Новгород- Сіверський, МОТОФЕСТИВАЛЬ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar