реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Московські попи не підвелися, коли Президент зачитав імена Героїв України

Попи УПЦ Московського патріархату на чолі з предстоятелем церкви Онуфрієм не піднятися під час урочистого засідання парламенту, коли Президент Петро Порошенко зачитував імена Героїв України, які отримали це звання під час антитерористичної операції.
Про це повідомляє LB.ua.
Порошенко повідомив присутнім, що звання героя України отримав 21 боєць, 10 з них - посмертно. Цей список зал зустрів оплесками, піднялися всі присутні в ложі, в тому числі – і іноземці.

Нагадаємо, за словами Петра Порошенка, половина бійців АТО - російськомовні.
"І хотів би окремо зазначити ще раз і ще раз! Русскоязычные граждане Украины любят свою Украину не меньше, чем украиноязычные! Они доказывают свою любовь к своей стране потом, кровью, а иногда и жизнью! Как минимум каждый второй воин в АТО - русскоязычный. И доказывает, что на русском языке он Украину любит ничуть не меньше, чем мы на украинском", - каже Порошенко.
Нагадаємо, сьогодні відбулось урочисте засідання Верховної Ради, присвячене 70-й річниці перемоги над нацизмом у Європі.
Участь у ньому взяв Президент України і урядовці. В кулуарах ради вишикувалася почесна варта. Прийшли і ветерани Другої світової війни, і нинішні бійці, які воюють в зоні АТО.



$IMAGE3$








Коментарі (0)
avatar