реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Молотов- Ріббентроп = Путін- Меркель

Нарешті в Європі знайшлися ті, хто назвав речі своїми іменами. Газові угоди Путіна та Меркель - це пакт Молотова-Ріббентропа, - глава польського уряду.

При тому, що результати розслідування, яке викрило вкрай негідні факти такого роду "співробітництва", були оприлюднені більше п'яти років тому.

Приведу тут свій матеріал - нагадування по цій темі, разом з показовою цитатою:

"Розслідування з боку ЄС тоді показало, що газпром "використовував свою величезну владу для тиску на вразливі країни Східної Європи та для фрагментації єдиного енергетичного ринку ЄС за допомогою політики примусового ціноутворення".

І все це, як свідчать вказані матеріали, відбувалося за фактичного протекціонізму як з боку ряду чиновників ЄС, так і влади ряду країн, в тому числі, Німеччини.
При грубому порушенні базових правових норм щодо самих побудови та існування Євросоюзу. Як показали вказані документи, не безкоштовно.

А у відповідь на деякі "послуги", в першу чергу, таку "дрібничку" як суттєве зменшення ціни на газ.
Наприклад, для Німеччини, - в півтора рази у порівнянні з тією ж Польщею.Яка свого часу не пішла на поводу у газпрому та відмовилась передати свою газотранспортну систему тому на його умовах.

Як показує практика, описані в розслідуванні інструменти на кшталт "підкуповуй, розділяй та володарюй" в рф задіюються й досі..."

Олександр ЧЕБАНЕНКО




Теги:Україна - Німеччина, широка війна, меркель, Олександр Чебаненко, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar