реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Mіtsubishi затримано на кордоні з Росією

У пункті пропуску «Грем'яч» затримано автомобіль вартістю понад 220 тисяч гривень, який намагались перемістити через кордон за фальшивими документами

3 вересня 2010 року близько 5-ї години ранку до зони митного контролю митного посту «Грем'яч» Чернігівської митниці прибув автомобіль «Mіtsubishi Outlander XL», що слідував з території Російської Федерації до України, під керуванням 24-річного громадянина Росії. Для митного оформлення громадянин надав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та доручення на своє ім'я на право керування даним автомобілем.

Під час спільного митно-прикордонного контролю, при вивченні документів, а саме свідоцтва про реєстрацію виданого ще у 2007 році, за допомогою технічних засобів контролю: приладу “Docubox Digital” та лупи було встановлено ознаки підробки документа.

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення через митний кордон України автомобіля з приховуванням від митного контролю, тобто шляхом надання митному органу як підстави для переміщення автомобіля підроблених документів.

Автомобіль, що оцінений у 221 346 гривень, затримано. Відносно порушника працівниками митниці складено протокол про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України. На даний час вирішується питання про проведення експертизи свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Прес-служба Чернігівської митниці




Теги:Гремяч, митниця, автомобіль, підробкa документа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar