реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міський голова закликає до тероборони

Навчальні стрільби провели міський голова Чернігова Владислав Атрошенко та депутати міської ради в рамках підготовки потенційних учасників національного спротиву в разі розширення російської агресії.

Цивільні учасники навчань отримали перші або згадали призабуті навички у стрільбі з автомата і пістолета, а також прослухали короткий інструктаж з першої медичної допомоги.

Як підкреслив міський голова Владислав Атрошенко, мета його участі у стрільбах, в першу чергу показати приклад іншим чоловікам. Адже кожен голова повинен бути прикладом для своєї громади. Територіальна оборона - важлива. «Окрім того, що в разі військових дій це додатковий спротив ворогу, охорона об’єктів критичної інфраструктури, життєзабезпечення міста, це ще й візуальна картинка для російського суспільства. Щоби батьки російських солдат розуміли, що на їхніх дітей, які виконують вірогідні злочинні команди і йдуть на територію України, буде чекати неприємна несподіванка. Це бійці національного спротиву, які будуть стріляти на враження, - сказав міський голова. - Російське суспільство повинно вимагати від свого президента не направляти їхніх дітей в Україну».

Владислав Атрошенко вважає, що в територіальній обороні Чернігова має бути три тисячі чоловіків. Як повідомив заступник командира батальйону територіальної оборони старший лейтенант Іваненко, змогу вчитися дають усім. Підрозділ зараз в активному відборі тих, хто хоче і може стати до його лав. Стрілецькі дні проводяться щосуботи.

Фото Віктора Кошмала






Теги:російсько - українська війна, Владислав Атрошенко, територіальна оборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar