реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Міський голова боїться вийти до людей

Безрезультатно закінчилася спроба учасників євромайдану у Чернігові зустрітися з міським головою Чернігова Олександром Соколовим -- на обіцяну зустріч він не прийшов, хоча перебував у приміщенні міської ради.

Учасники євромайдану оголосили брифінг у міській раді, але міліція не пропускала журналістів -- наприклад, було не допущено журналіста телеканалу "Дитинець" Юрія Михулю та оператора. Таким чином, порушено право журналістів на професійну діяльність.

Колишня депутатка, яка по своїх справах опинилася в міськраді Світлана Глущенок чомусь намагалася також вигнати журналістів із залу міської ради:" Нам нада рєшать вапроси па мусору у Масанах!". На мою пропозицію вирішити питання з благоустроєм навколо Катерининської церкви, прибравши смердючий московський намет, колишня опозиціонерка відповіла: "А він нам не заважає!". Недаремно у минулій каденції вона голосувала за московську церкву.

Станіслав Тавлуй, Сергій Соломаха та Світлана Жимолостова говорили про міську владу, яка боїться своїх громадян. Ні міський голова, ні його заступники не вийшли до мітингарів -- ні на площі, ні навіть у міській раді. Тому Світлана Жимолостова оголосила: сьогодні учасники євромайдану прийдуть до свого міського голови. Чекайте, Олександре Володимировичу!

До речі, міський голова Соколов не вийшов до тисяч чернігівців і під час помаранчевої революції 26 листопада 2004 року, рівно 9 років тому, чим спровокував штурм міської ради. Внаслідок цього Валентині Татарчук було зламано ребра, а десятки людей отримали отруєння газом. Отакий герой - афганець!

Що не завадило йому їздити на автомашині, наданій Спілкою воїнів - афганців.


Організатори чернігівського екромайдану оголосили, що запросили О.Соколова на зустріч з чернігівцями після закінчення його трудового дня у вечорі о 18 годині до парку Попудренка, де вчора було розгромлено за позовом міської ради чернігівський евромайдан.

Станіслав Тавлуй закликав чернігівців прийти на зустріч з своїм мером щоб почути від нього особисто відповідь: чому так брутально поводяться з ними, а також як він особисто ставиться европрагнень своїх земляків.

Іван ПОБИВАН




На фото: секретар міської ради Олег Шеремет та юрист міської ради Павло Вовк, за поданням якого знесено намет європрихильників, брифінг на вулиці, під замкненими дверима міської ради.










Теги:Олександр Соколов, євромайдан, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar