реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мішель Терещенко кандидуватиме на президентство

міський голова Глухова, нащадок роду українських промисловців і меценатів Мішель Терещенко повідомив, що планує взяти участь у виборах президента України. Про це він сказав 1 жовтня на прес-конференції у Києві, пише «Главком».

«Наступні вибори можуть відбутися без реального вибору. Пропоную створити широку антиолігархічну платформу та сформувати команду професійних державних управлінців», – заявив Терещенко.

Він стверджує, що хоче залучити до своєї команди волонтерів. Терещенко зазначив, що «вимушений балотуватися на посаду президента України».

Раніше Мішель Терещенко вирішив достроково скласти повноваження міського голови Глухова. Тоді він звинуватив місцевих депутатів у «саботажі» роботи міської ради. Також Терещенко мав непрямий конфлікт із впливовим екс-регіоналом та народним депутатом Андрієм Деркачем.

До слова, нащадок роду українських промисловців і меценатів Терещенків Мішель Терещенко обіймав посаду мера Глухова з 2015 року. Він народився у Парижі, жив у Франції та США. 21 березня 2015 року президент Петро Порошенко вручив Терещенку паспорт громадянина України.Захід



Теги:вибори Президента 2019, Глухів, Мішель Терещенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar