реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Міністра - у відставку!

Європейська Солідарність вимагатиме відставки міністра культури Ткаченка, як людини, яка несе безпосередню відповідальність за злочинний зрив евакуації культурних і мистецьких цінностей з окупованих територій , впровадження політичної цензури і найогидніший дерибан під час війни.

Ще вчора глава президентської фракції Д. Арахамія погрожував місцевій владі за закупівлю барабанів під час війни.

А вже сьогодні нова шокуюча інформація. В час війни влада розпиляла сотні мільйонів гривень не лише на російськомовні канали ДОМ/ Freedom, шоу подруги Зеленського Олени Кравець з провальними рейтингами, але й на фінансування проросійського продакшн.

7 червня Держпідприємство Іномовлення провело «мистецький конкурс» на фільми, серіали. Переможцями стали компанії ТОВ «Український продакшн ХАБ» та ТОВ «КС Продакшн». Їх засновники завжди працювали на російський ринок, в російських проєктах на проросійську аудиторію. І зараз знову отримують від Мінкульту мільйони.

Далі- гірше. 10 мільйонів гривень російськомовний телеканал «ДОМ » виділяє на новорічну комедію «Санаторій «Незабудка».

Й черговий дерибан коштів, яких не вистачає на Армію.На «Прозорро» зʼявився новий тендер. На серіал «СМТ «Інгулець» виділять 33 мільйони гривень!

Давід Арахамія не хоче відправити у відставку міністра Ткаченка?
Петиція про негайну відставку непрофесійного чиновника давно набрала десятки тисяч голосів. Але ж владі треба не професіонал на посаді міністра культури, а той, хто добре і давно знається на політичній цензурі.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:міністр Ткаченко, Корупція, команда ЗЕ, Ірина Геращенко, колаборанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar