реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міністр закликає до культури

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав українців провести найближчі вихідні в театрах, кінотеатрах та торговельних центрах, оскільки в суботу та неділю вже не діятиме «карантин вихідного дня». Про це міністр написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вже з суботи можна знову переглянути виставу у театрі, познайомитися з експозиціями музеїв, послухати оперу, насолодитися концертом у філармонії чи подивитися фільм у кінотеатрі, не відкладати спортзал на понеділок, зустрітися на каву з друзями у кафе чи ресторані, піти в торговий центр і знайти собі там справу для дозвілля, та ще багато потрібних речей, за якими усі ми встигли скучити», – зазначив Ткаченко.

Він запевнив, що заклади культури дотримуються карантинних обмежень, тому їх відвідування не становить небезпеки.

«Зробіть паузу у доставках додому, відмовтесь від спокуси залишиться під теплою ковдрою, одягайте маски, беріть антисептики і вперед назустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх прямо зараз”, – написав Ткаченко.

Він закликав підтримати сферу культури «придбаним квитком, абонементом чи кавою».

Нагадаємо, з 14 по 30 листопада в Україні діяв «карантин вихідного дня», в рамках якого заклади культури та дозвілля не працювали.

2 грудня прем`єр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів не буде продовжувати дію «карантину вихідного дня», водночас на території всієї країни діятимуть обмеження ”помаранчевої” зони.Мінд



Теги:Олександр Ткаченко, музеї, карантин, міністр культури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar