реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мільйони громадян перетнули Чернігівську митницю

За підсумками роботи Чернігівської митниці протягом 10 місяців до Державного бюджету України перераховано понад 480 мільйонів гривень, - повідомила «Сіверщині» керівник прес-служби Чернігівської митниці Світлана СТРИЖАК.
За інформацією начальника митниці Олександра Симонова, найбільші суми - 44,2% від загальної суми платежів по митниці - було отримано при митному оформленні товарів 5-ти товарних позицій. Це: тютюн, тютюнова сировина, сигарети, добрива та папір.

З початку року працівниками митниці здійснено митне оформлення 25 177 зовнішньоекономічних операцій. У зоні діяльності Чернігівської митниці акредитовано 2486 учасників зовнішньоекономічної діяльності, з яких всього 346 підприємств у поточному році здійснювали зовнішньоекономічну діяльність.

Протягом січня – жовтня митний кордон у зоні діяльності митниці перетнуло 3,6 мільйони громадян. Працівниками митниці здійснено пропуск через митний кордон 4,4 мільйонів тонн вантажів та 828 тисяч транспортних засобів, проведено митне оформлення понад 860-ти тисяч тонн вантажів.

За результатами роботи митниці у правоохоронному напрямку протягом 10-ти місяців 2009 року порушено 8 кримінальних справ на загальну суму 11,7 мільйонів гривень, що на 8,3 мільйони гривень більше ніж за аналогічний період 2008-го. Працівниками оперативних підрозділів виявлено та припинено 695 справ про порушення митних правил, загальна вартість предметів правопорушень в яких становить 16,6 мільйонів гривень.

Керівник прес-служби Чернігівської митниці
Світлана СТРИЖАК




Теги:громадян, гривні, Чернігівська митниця, Світлана Стрижак, мільйони, митники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar