реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мільйонер очолив Соцпартію

Народний депутат від Прилуцького округу Микола Рудьковський очолив 12 жовтня Соціалістичну партію. За Рудьковського проголосували 168 із 210 делегатів з’їзду.

Відповідно до декларації, 2011 року Микола Рудьковський отримав дохід у розмірі 16 млн 600 тис. грн (усе – дивіденди та проценти).

Микола Рудьковський зірвав підписання газової угоди з Туркменистаном, був звинувачений СБУ у розтраті державних коштів, коли з "міскою" літав розважитись до Парижу, має причетність до видобутку газу у Полтавській області, зате нічим не запам'ятався як міністр транспорту... Але достойний очолити таку ж достойну партію. Адью!

Новий очільник рожевої партії запам'ятався у Чернігові провокаційним штурмом міськради під час помаранчевої революції, та 33-денним головуванням на посаді міського голови. За такий короткий час встиг вивести на першотравневий мітинг всіх бюджетниікв. Більше не запам'ятався нічим... Хіба ще дорогими черевиками у Прилуках.



Теги:Корупція, соцпартія, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Наші талановиті земляки вкотре у фарватері великої політики: замість Примакова, Ю.Коцюбинського, Антонова-Авсеєнка, Подвойського, Щорса, В.Мироненка, Кучми, Плюща, Масола, Потебеньки маємо тепер Ляшка і Рудьковського.
Слава Чернігово-Сіверщині.
avatar