реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міліціонери допомогли священику - волонтеру пальним

4 листопада працівники Ніжинського міськвідділу міліції на чолі з начальником ЛПМ на станції Ніжин Олександром Ліпаковим завітали до кафедрального собору Всіх Святих. Правоохоронці відгукнулися на прохання, опубліковане в мережі Інтернет, та надали кошти на купівлю пального для поїздки в зону АТО отцю Сергію Чечину, який щотижня їх здійснює.

"Зранку 3 листопада у інтернеті з’явилося звернення чернігівської журналістки з проханням допомогти у благородній справі – надати посильну допомогу для закупівлі пального або ж талонів на нього для поїздки в зону АТО отцю Сергію. Того ж дня керівником Ніжинського МВ було ініційовано збір коштів серед особового складу міськвідділу, на що відгукнулися усі без винятку правоохоронці. Ми зробили свій внесок у справу допомоги землякам у зоні АТО – і в стислі терміни зібрали необхідні кошти. Значна частина ніжинських правоохоронців не раз побувала на сході нашої країни, тож добре розуміє, щоб волонтерська допомога доїхала до місця призначення, необхідно докласти багато зусиль.

"Відвідавши сьогодні Собор Всіх Святих та поспілкувавшись з отцем Сергієм, я вкотре впевнився в думці, що таким самовідданим людям як він, вкрай потрібна наша допомога. Вважаю, що навіть найменша підтримка додасть віри, що в Україні настане мир та перестануть гинути громадяни. Та, головне - допоки волонтерська справа жива – у наших захисників на Сході є надійний тил", – сказав капітан міліції Олександр Ліпаков.

Варто додати, що капітан міліції Олександр Ліпаков - начальник лінійного пункту міліції на станції Ніжин Ніжинського МВ УМВС, тричі очолював групи ніжинських міліціонерів під час проведення антитерористичної операції на сході нашої держави.

Ніжинський МВ УМВС



Теги:отець Сергій Чечин, волонтери, Ніжин, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar