реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міліція влаштувала радісне свято дітям із зони АТО

Працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області влаштували феєричне шоу для дітей, евакуйованих із зони бойових дій.

Допомагали міліціонерам у цій справі небайдужі керівники установ, підприємці і просто чернігівці з активною громадянською позицією.

25 дітей молодшого і середнього шкільного віку розпочали свій ранок більш ніж незвично — у центральному парку культури і відпочинку Чернігова. Керівництво цього комунального підприємства з розумінням поставилося до ідеї розважити дітей із зони АТО і надало їм можливість безкоштовно покататися на атракціонах.

Радісні дитячі усмішки, сміх та веселощі панували цього дня на атракціонах. Малюків як поважних відвідувачів супроводжували міліціонери, що неабияк дивувало відвідувачів парку. Проте самі діти були в захваті від такої пригоди.

Батьки розчулено дякували організаторам акції за те, що діти відчувають підтримку, адже переїзд на нове місце проживання і навчання для багатьох є шоком. Розрив родинних зв’язків, новий колектив у садочку чи школі – неабияке випробування для дитини. Тож можливість зібратися разом на такому святі позитиву і радості – чудова нагода повірити, що все буде добре, попереду – справжнє мирне життя, а всі труднощі – тимчасові.

Після атракціонів дітлахи розважалися із ведучим Ярославом Річкою, який перетворив групку дітей на веселий згуртований безтурботний колектив. Дізнавшись, для кого доведеться працювати, він відмовився від оплати. Свято здружило абсолютно різних за віком і географічним проживанням дітей, навіть незважаючи на хмарну погоду.

Завдяки солодощам від мережі відомих в Чернігові продуктових маркетів, свято дитинства завершилося солодким столом. Підприємці зробили цей подарунок заради світлого майбутнього цих дітей, які нажаль вже знають, що таке війна.

Прощаючись, діти сфотографувалися на пам'ять з кульками кольорів національного прапору.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області



Теги:свято дитинства, УМВС в Чернігівській області, АТО, біженці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar