реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міліція шокована, а "регіонали" наїжджають

ЗАЯВА УМВС УКРАЇНИ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
1 лютого під час засідання експертного клубу «Чиста політика» голова Чернігівського обласного відділення Партії регіонів України, народний депутат України Г.В. Маньковський зробив гучну заяву, яку 1 та 2 лютого можна було бачити в ефірі програми «Пряма мова» на місцевому каналі кабельного телебачення «Дитинець», а також у щоденних новинах «Факт» Чернігівського міського телерадіоагентства «Новий Чернігів» від 1 лютого.
Народний депутат стверджував, нібито співробітники міліції Чернігівської області коять протиправні дії, пов’язані з безпосереднім втручанням в передвиборчий процес, зокрема, розповсюджують агітаційні матеріали серед громадян та розклеюють листівки.
З цього приводу Управління МВС України в Чернігівській області в офіційному порядку звернулося до автора (див. фото1) зазначеного виступу з проханням у разі наявності в нього інформації щодо конкретних фактів вчинення зазначених протиправних дій співробітниками міліції, надати ці відомості до УМВС України в Чернігівській області, а також відповідним чином проінформувати прокуратуру Чернігівської області.
Станом на 2 лютого, згідно офіційної відповіді прокуратури Чернігівської області на запит УМВС (див. фото2) матеріалів, запитів чи звернень громадян стосовно противоправних дій міліції Чернігівщини, пов’язаних з безпосереднім втручанням в передвиборчий процес, не надходило.
В разі, якщо у народного депутата Г.В.Маньковського не виявиться конкретної інформації щодо фактів порушення виборчого законодавства працівниками ОВС Чернігівської області, йому запропоновано в добровільному порядку спростувати недостовірну інформацію способом, у який вона була поширена.






Теги:області, міліція, УМВС України, Маньковський, наклепницькі дії, вибори, в Чернігівській, брехня


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Маньковський відомий у Чернігові тим, що роздерибанив музичну фабрику, разом з Ананком-банкіром "Чернігівкнигу". таким у регіоналів тільки й місце.
avatar