реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Міліція Альохіна викрила підлеглих Соколова

Зловживаючи службовим становищем, посадовцями було прийнято незаконне рішення виконкому Чернігівської міськради, в результаті якого міському бюджету було завдано збитків на суму 2,2 мільйона гривень.

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Чернігівській області викрили факт зловживання владою з боку службових осіб одного з будівельних комунальних підприємств Чернігівської міської ради та комерційної фірми.

В обласному центрі був збудований автоцентр загальною кошторисною вартістю понад 22 мільйони гривень, інвестором будівництва являлося приватне підприємство.

З метою ухилення комунального і приватного підприємств від сплати коштів пайової участі в повному обсязі, службові особи міськради своїм рішенням у сто разів зменшили розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова.

В результаті підприємці сплатили до міського бюджету замість 2 мільйонів 210 тисяч гривень лише 22 тисячі.

Таким чином, внаслідок прийняття незаконного рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради міському бюджету завдано збитків майже на 2,2 мільйони гривень.
За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Чернігівській області



Теги:УМВС в Чернігівській області, Олександр Соколов, привласнення коштів, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хэх, так на остачу с двух лимонов Шакалик 2 Тойоты получил
avatar