реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Миколі Шкурку -- 55! Вітаємо!

Сьогодні генеральному директору просвітньо-виробничої комерційної фірми "Сяйво" (Ніжин), першому голові ніжинського Товариства української мови імені Т.Шевченка, нинішньому членові обласного товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка Миколі Шкурку -- рівно 55 років. Народжений під свято Миколая, він і названий був Миколою. Батьки виховали його порядною людиною, свідомим українцем. Сьогодні він разом з дружиною так виховують і своїх трьох дітей.

Микола Шкурко -- це і численні видання, серед яких варто назвати "Історію Ніжина мовою дат", "Голодомор на Ніжинщині". Це і популяризація творчості видатного крутянця, літератора Ігоря Качуровського, який і став лауреатом Національної Шевченківської премії за поданням благодійного фонду "Ніжен", зініційованого Миколою Шкурком. А в економічній сфері він є успішним керівником підприємства, яке вносить до бюджетів значні кошти. Сьогодні він є ініціатором суспільної кампанії підприємців області за повернення урядом ПДВ, довіреною особою кандидата в Президенти Олега Тягнибока.

Немало зусиль і коштів вклав наш ювіляр у вшанування пам"яті перебування Тараса Шевченка у Ніжині, у відродження Спасо-Преображенської церкви, у розвиток незалежних від офіційних інституцій українських структур.

З роси і води Вам, Миколо Пантелійовичу! Многії і благії літа!
Правління обласного товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка.




Теги:Сяйво, Просвіта, Ніжин, Шкурко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вітаю пана Миколу з ювілеем, бажаю козацького здоров"я, процвітаючого бізнесу і всього самого найкращого.
Так склалась моя доля, що я був знайомий з батьком Миколи- Пантеліем Ивановичем, це був вчитель з великої літери, широкого кругозору, великого життевого досвіду і взагалі цікавою людиною, а в такого Батька я певен, достойні діти. Хай щастить.
avatar