реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Микола Звєрєв:" Я просто прийшов працювати для людей"

В Чернігівській обласній раді представлено апарату та керівникам комунальних ЗМІ нового голову обласної ради Миколу Звєрєва, обраного в ніч на 23 лютого.

Колишній голова обласної ради Анатолій Мельник ствердив:" Нового голову обрано в легітимний спосіб". Бажаючи новому керівнику області успішної роботи, Анатолій Мельник зізнався: "Для президії сесії депутат Звєрєв часто був незручним депутатом. Але тепер він є керівником ради і справиться з великою відповідальністю, яка лягає на його плечі".

Колишній перший заступник голови ради Іван Коробка:" Ми повинні працювати і надалі так, щоб не переходити на другу сторону вулиці при зустрічі".

Валентин Мельничук, як заступник голови ради, наголосив, що в області вже почалися затримки з виплатою пенсій, є й інші проблеми по соціальній: "Чернігівщина завжди фінансувалася за остаточним принципом".

Голова обласної ради Микола Звєрєв сказав: "Я прийшов сюди працювати з Майдану. І перший робочий день вчора у мене почався з участі у похоронах героя Майдану Андрія Мовчана у селі Великі Осняки Ріпкинського району. Я прийшов просто працювати для людей. Як прийшов від людей - так колись до них і вийду. Посади - це явище тимчасове. Але ми просто зобов'язані перед тими людьми, що загинули на Майдані, перед всіма, хто вийшов на боротьбу за гідне життя, зробити нормальним життя тут, на Чернігівщині. Європу треба побудувати у нас. Я обраний від партії "Батьківщина", але відтепер, як голови ради, моєю партією є Чернігово- Сіверщина".

Голова обласної ради Микола Звєрєв знайомиться з апаратом, для якого він озвучив головні принципи роботи - порядність і професіоналізм.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar